Liste over varer fra producent Accante

Stephane og François, dets stiftere, mødtes på FabLab Côte d’Opale i Calais i 2015, hvor de opdagede en gensidig lidenskab for ny teknologi og innovativ teknik. . Det var gennem videndeling og eksperimentering med 3D-printere, de besluttede at arbejde sammen. Som mange krævende brugere fandt de, at de opnåede resultater med 3D-printere ikke altid var i overensstemmelse med brugernes forventninger. Derfor, efter at have testet mange løsninger til optimering af udskrivningsprocessen, har Accante nu designet et omslag, der markant forbedrede de opnåede resultater med 3D-printere. Produktet, vi er kommet frem til, er til brugere af 3D-printere baseret på FDM (filament) teknologi. De pågældende mærker er især Zortrax® og Ultimaker®.

Vi stoppede ikke der, tilføjede et ultrafint partikelfilter til dækslet. Dets formål er at beskytte brugernes helbred. Den forbedrede kvalitet af 3D-modeller og sikre arbejdsforhold, der er tilladt af vores HEPA-partikelfilter, tiltrakk snart opmærksomheden fra to af de vigtigste aktører på 3D-printermarkedet i Frankrig og i Europa. Vores sæt blev snart føjet til deres katalog over leverandører.


Accante, der nu er installeret i vores nye kontorer i Créamanche-inkubatoren i Boulogne-sur-Mer, vil i løbet af de næste par måneder lancere nogle af sine seneste innovationer inden for 3D-udskrivning og andre sektorer.


Ingen varer for denne producent

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE