Liste over varer fra producent Accante

Stephane og François, dets stiftere, mødtes på FabLab Côte d’Opale i Calais i 2015, hvor de opdagede en gensidig lidenskab for ny teknologi og innovativ teknik. . Det var gennem videndeling og eksperimentering med 3D-printere, de besluttede at arbejde sammen. Som mange krævende brugere fandt de, at de opnåede resultater med 3D-printere ikke altid var i overensstemmelse med brugernes forventninger. Derfor, efter at have testet mange løsninger til optimering af udskrivningsprocessen, har Accante nu designet et omslag, der markant forbedrede de opnåede resultater med 3D-printere. Produktet, vi er kommet frem til, er til brugere af 3D-printere baseret på FDM (filament) teknologi. De pågældende mærker er især Zortrax® og Ultimaker®.

Vi stoppede ikke der, tilføjede et ultrafint partikelfilter til dækslet. Dets formål er at beskytte brugernes helbred. Den forbedrede kvalitet af 3D-modeller og sikre arbejdsforhold, der er tilladt af vores HEPA-partikelfilter, tiltrakk snart opmærksomheden fra to af de vigtigste aktører på 3D-printermarkedet i Frankrig og i Europa. Vores sæt blev snart føjet til deres katalog over leverandører.


Accante, der nu er installeret i vores nye kontorer i Créamanche-inkubatoren i Boulogne-sur-Mer, vil i løbet af de næste par måneder lancere nogle af sine seneste innovationer inden for 3D-udskrivning og andre sektorer.


Ingen varer for denne producent.