TV

Filtrér baseret på:

Tilgængelighed
Producent
Mærke

TV

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
Apple TV

Apple TV 4K giver dig mulighed for at se film og shows i fantastiske 4K HDR og med Dolby Atmos-lyd.1

Det har fantastisk indhold fra apps som Amazon Prime Video, Netflix og ESPN2 - og streaming nu, originale shows og film fra Apple TV + .3 Du kan bruge Siri til at kontrollere det hele med bare din stemme. Og Apple TV 4K er endnu nemmere at nyde med en reimagined startskærm og nye oplevelser designet til at gøre tv mere fordybende og personligt.

4K giver dig et sprødere billede ved at bruge fire gange flere pixels end standard HD. High Dynamic Range (HDR) leverer lysere, mere realistiske farver og større detaljer. Fra den hotteste nye film til dit yndlings-tv-show er alt mere naturtro end nogensinde.

Kombiner Apple TV 4K med et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem, og du er fuldt nedsænket i tredimensionel lyd, der sender lyd omkring og over dig med præcis præcision. Uanset om en jet zoomer overhead eller en stormfuld nedbør opstår, sætter den ægte livs lyd dig ind i handlingen. Og som den første streamingafspiller, der både er Dolby Vision og Dolby Atmos-certificeret, bringer Apple TV 4K hjem den komplette filmoplevelse.

Apple TV samarbejder med nogle af verdens største tv-netværk og tv-stationer for at give dig det liveindhold, du interesserer dig mest for. Find sport fra apps som ESPN og MLB. Sidste nyheder fra apps som Bloomberg og CNN. Og dine foretrukne shows på apps som DirecTV Now, YouTube TV og Sling TV.

Charter Spectrum-kabelkunder kan også se live-kanaler og tusinder af on-demand-programmer med Apple TV - hvilket gør det til den eneste boks, du har brug for at oprette forbindelse til dit tv.

Med support fra flere brugere i det nye Kontrolcenter kan alle dine familiemedlemmer hurtigt og nemt kun finde de shows, de vil se. Far får sin. Mor hendes. Børnene deres. Det er en hel tv-oplevelse - Up Next lister, video- og musiksamlinger, anbefalinger og mere - der er skræddersyet til dig og kun dig.

Originale shows og film fra Apple TV +. Bare de premium-kanaler, du ønsker. Tusinder af film at købe eller leje. Populære streamingtjenester og kabel-tv-udbydere. Det er personaliseret og sagkyndigt kurateret, så du vil opdage det bedste af det, der foregår. Og det hele findes i Apple TV-appen. På alle dine skærme. Det er den ultimative måde at se tv på.

Ikke mere at skrive for at finde nøjagtigt, hvad du leder efter. Bare spørg Siri om en film, show, genre, skuespiller eller sang, du elsker. Siri lyser også, når du ikke er sikker på, hvad du vil have. Bare sig noget som "Vis mig actionfilm", og Siri leverer.

Vi tilføjer Apple TV support til endnu flere controllere, herunder PlayStation DualShock 4 og Xbox Wireless Controller med Bluetooth, så spil er mere gribende end nogensinde.

Nyd dine fotos og videoer fra iCloud-fotos eller delte albums på den store skærm.5 Slut Apple Music til dit hjemmebiograf. Og lad dine venner og familie dele deres fotos og videoer med AirPlay.

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE