AprintaPro Resin Filter - 10 pcs

AprintaPro GmbH AprintaPro GmbH

3DB-RF-10

Perfekt til filtrering af partikler ud af din fotopolymer resin

Pakken indeholder 10 stk. filtre

Flere detaljer

På lager i butik og online

95,00 DKK

inkl. moms

Køb for 750,00 DKK mere for at få fri fragt

Beskrivelse

Resinfilteret er en papirtragt med integreret 125μm net for at filtrere hærdede partikler fra resin.

Anvendelse

til fjernelse af hærdet resinpartikler inden du hælder resin'en tilbage i flasken

Bær handsker, når du håndterer resin. Hvis det er tilgængeligt, skal du placere resinflasken på en silikonemåtte og bruge en PP-tragt til at stabilisere filteret. Hæld resinen langsomt fra resinbeholderen på 3D-printeren gennem filteret i flasken.

Bortskaffelse af resinfilter

For at bortskaffe brugt resinfilter, lad resinen hærde under UV-lys. Bortskaffelse af fuldt hærdet resinfilter er muligt gennem husholdningsaffald.

Lager Butik
Undertiden kan 3D-prints og klæbemidler efterlade onde rester på byggepladen. PrintaClean er et stærkt opløsningsmiddel til effektivt at fjerne denne klæbrige rest fra byggepladen let, så den næste oprettelse kan starte på en ren skifer. 250 ml holder til en masse oprydninger.


Instruktioner

Sørg for kun at sprøjte en byggeplade, der er afkølet. Fjern derefter byggepladen fra 3D-printeren, og sprøjt en god mængde opløsning på den. Lad opløsningen sidde i 20-30 sekunder for at løsne resten. Tør af med et papirhåndklæde. Gentag om nødvendigt, eller sørg for en længere eksponeringstid.


Risiko- og forsigtighedsangivelserFare: Hvis en medicinsk rådgivning er nødvendig, skal du have en produktbeholder eller etiket til rådighed. Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt. Hvis øjenirritation vedvarer: Søg lægehjælp. Bortskaf beholderen sikkert. Meget brandfarlig væske og damp. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage døsighed eller svimmelhed.


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE