CREALITY 3D LD-002R DLP Resin 3D Printer

Creality Creality

24930

Splinternye LD-002R fra Creality3D

Med splinternye funktioner som
  • Ultra HD 2K LCD-skærm
  • ChiTuBox-slicer
  • sikkert luftrensningssystem
  • anti-aliasing-effekt
  • stabil kugletype
  • lineære skinner
  • udskriftsvolumen 120X68X170mm
  • høj opløsning

Flere detaljer

På lager online & butik

1.825,00 DKK

inkl. moms

2.895,00 DKK inkl. moms

-1.070,00 DKK

LD-002R LCD-harpiks 3D-printerfunktioner

KONSTRUKTION OG BEVÆGELSE
Der lægges stor vægt på LD-002Rs robuste byggekvalitet og komponenterne i dets bevægelsessystem, som understøttes af en kugleskrue og en enkelt lineær skinne til Z-aksen.

ANTI-ALIASERING
MSLA 3D-printere bruger en LCD-skærm til at maske et billede af et lag over en UV-lyskilde. Denne teknik består af hundreder af tusinder af pixels, der hverisær er et lille rektangel, og efterlader et tydeligt tegn på kanterne af disse pixels på udskriftsoverfladen. Ofte knap synlig, denne effekt kan mindskes ved brug af en digital behandling, kaldet anti-aliasing, som interpolerer mellem disse kanter og udjævner effekten.

HURTIG NIVELLERING
Hurtig nivellering i den forstand, at maskinen sænker printerpladen til karret for dig, ja LD-002R er hurtig nivellering. Der er fire hexskruer på udskrivningspladen - løsn dem, inden du vælter pladen, og den justeres efter niveauet på skærmen. Spænd, og du er god til at gå. Standard MSLA-billetpris.

PERFORERET PRINTPLATE
Noget af en underhed på en lille desktop MSLA-maskine, Creality LD-002R 3d printer har en perforeret printplade. Normalt set på større bottom-up-maskiner, hvor større udskrifter giver et ekstra træk, der muligvis kan fjerne et forkert vedhæftet udskrivning, er det usædvanligt og måske endda distraherende overmord at se det på en mindre maskine. Det er ikke en dårlig ting, men det får dig til at undre dig over, hvorfor de gjorde det.

LUFTFILTER
En lille kasse bagpå printkammeret indeholder en pose aktivt kul. Dette skulle hjælpe med at fjerne en del af stanken af ​​udsat harpiks fra luften.


Creality3D LD-002R
Mærke Creality 3D

Parameter

Model Creality LD002r
Print size 120 x 65 x 165mm
Machine size 221 x 221 x 430mm
XY axis position precision 0.075mm
Screen  size 3.5 inch touch screen
Print speed 50-70mm/h
Light source configuration UV integrated lamp bead (wavelength 405nm)
Print method USB flash driver
Layer thickness 0.005mm-0.01mm
Molding technology LCD
Machine Weight 7kg
Rated power 90W
Support material 405nm photosensitive resin

 

Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / Creality / 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE